Transport


Naši klijenti mogu birati između kamionskog, željezničkog, pomorskog i avio prijevoza.

 

Kamionski prevoz

Mi nudimo uslugu kamionskog prijevoza bez obzira na težinu, volumen, hitnost ili karakteristike pošiljke i uslugu koja pruža pouzdan, siguran i brz prijevoz. Nudimo široku mrežu prijevoznika koji nam omogućavaju pružanje usluga na cijeloj EU teritoriji, te pravovremeno preuzimanje i dostavu.

 
Pomorski prijevoz

Pomorski prijevoz je efikasan način prijevoza i bez obzira da li imate robe za manje od punog kontejnera (LCL) ili za puni kontejner (FCL), mi nudimo mogućnosti sa različitim vremenima otpreme i dopreme robe koji će zadovoljiti vaše potrebe.
Direktne zbirne linije iz Dalekog istoka do bilo koje destinacije u BiH i obratno.

Zbirni prijevoz: EU, SLO, TR, SRB, HR

Vaša pošiljka ne mora zauzimati cijeli kamion da bismo je prevukli do vas. Naš redovni zbirni prijevoz na sedmičnoj osnovi ili više puta sedmično sa pouzdanim i referencnim partnerima su garancija vaše uštede na vremenu i optimiziranja troškova.
Šemu rasporeda zbirnih linija možete vidjeti ovdje.

 
Avio prijevoz

Avio prijevoz je najefikasniji i najbrži oblik transporta iz tačke A u tačku B. Pošiljke transportujemo po sistemu od vrata do vrata, od vrata do aerodroma ili kombinovano prema zahtjevima kupaca.
Najbolji izbor za osjetljivu robu sa posebnom pažnjom, koja zahtjeva brzu dostavu.

Željeznički prijevoz

GL zajedno sa svojim partnerima nudi prijevoz različitih vrsta robe sa uobičajenim i specijaliziranim željezničkim sredstvima u/iz cijele Evrope.

   
 
KONTAKT:
T: +387 33 56 83 10
F: +387 33 56 83 08
E: transport@general-logistic.ba